ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΣΤΑ ΚΩΝΣΤ/ΚΑ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Γυμναστήριο

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Το γυμναστήριο Top Fitness στα Κωνσταντινοπολίτικα άνοιξε το 2012 επί της 17 Νοέμβρη 71, σε απόσταση αναπνοής από τους ελαιώνες, και έχει εύκολη πρόσβαση από τον Περιφερειακό. Από την πρώτη κιόλας μέρα της λειτουργίας του αγκαλιάσθηκε από όλη την περιοχή και αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τους αθλούμενους της Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Η αγάπη και εμπιστοσύνη που μας έδειξε ο κόσμος μας «ανάγκασαν» να αναζητήσουμε νέους χώρους προκειμένου να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλα τα μέλη μας. Έτσι, το Σεπτέμβριο του 2014 επεκταθήκαμε σε διπλανό χώρο, δημιουργήσαμε νέες υποδομές και προσθέσαμε καινούργιο εξοπλισμό και υπηρεσίες. Σήμερα το γυμναστήριο Τop Fitness στα Κωνσταντινοπολίτικα εκτείνεται σε τρείς ορόφους που συνολικά καλύπτουν 1.000 τ.μ.

Στο ισόγειο του γυμναστηρίου στεγάζεται ο χώρος του fitness που είναι εξοπλισμένος με τις πιο σύγχρονες μηχανές μυϊκής ενδυνάμωσης, τα ελεύθερα βάρη και τα ηλεκτρονικά μηχανήματα cardio. Παράλληλα, στο ισόγειο στεγάζεται η Υποδοχή (Reception), το γραφείο των γυμναστών όπου σου παρέχεται η απαραίτητη προπονητική καθοδήγηση, και το Διαιτολογικό Κέντρο όπου γίνονται όλες οι σωματομετρήσεις και παρέχονται οι διατροφικές συμβουλές.

Στον επάνω όροφο του γυμναστηρίου Top Fitness στα Κωνσταντινοπολίτικα στεγάζονται:

  • Μία αίθουσα με ακόμη περισσότερα ελεύθερα βάρη που με την ποικιλία τους και την αφθονία τους μπορούν να ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά μέλη μας.
  • Μία άρτια εξοπλισμένη, prive αίθουσα 100 τ.μ. αφιερωμένη στα χρυσά μας μέλη για παροχή υπηρεσιών fitness υψηλού επιπέδου. Στο studio αυτό, που είναι εξοπλισμένο με άριστες υποδομές (μηχανές νέας τεχνολογίας, ιμάντες, κτλ.), προσφέρονται οι εξειδικευμένες και πρωτοποριακές υπηρεσίες των Apps Εκγύμνασης™ και Fitness HACKS™.
  • Ένα υπερσύγχρονο studio εξοπλισμένο με 8 στατικά ποδήλατα, μουσική, ρυθμό, κίνηση και εικόνα που είναι αφιερωμένο στο πρόγραμμα Cycling Workout (ποδηλασία εσωτερικού χώρου) των Apps Εκγύμνασης™.
  • Ένα ειδικά διαμορφωμένο studio 20 τ.μ. αφιερωμένο στο πρόγραμμα Ultimate Pilates Group για αυτούς που ψάχνουν το απόλυτο στο Pilates.
  • Ο πολύ όμορφος χώρος για το πρόγραμμα Pilates Reformer.

Στο γυμναστήριο Top Fitness στα Κωνσταντινοπολίτικα λειτουργούν δύο αίθουσες Ομαδικων Προγραμμάτων έκτασης 100 τ.μ. η καθεμία, καθώς και τα αποδυτήρια ανδρών και γυναικών που είναι εξοπλισμένα με όλες τις απαραίτητες υποδομές (τουαλέτες, ερμάρια, σάουνα, ντουζ, στεγνωτήρες μαλλιών, κλπ.) και διατηρούνται πεντακάθαρα χάρη στο προσωπικό καθαριότητας που είναι συνεχώς παρόν.

Και φυσικά, μην ξεχάσεις να ζητήσεις τον κωδικό για το Free Wi-Fi για να μπορείς να σερφάρεις ελεύθερα στο ιντερνετ τις ώρες που επισκέπτεσαι το γυμναστήριό μας.

Ο πρωταρχικός και μόνος στόχος του γυμναστηρίου μας είναι η επιτυχία των δικών σου στόχων. Κάνε σήμερα την πρώτη σου επίσκεψη στο γυμναστήριο Top Fitness στα Κωνσταντινοπολίτικα και Γίνε TOP στην Φυσική Κατάσταση, στην Υγεία και στην Ψυχική Διάθεσή σου!

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο TOP FITNESS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις Βασικές Υπηρεσίες Gym: